Witven Stoeterij Esch

Paarden te koop


Op de Witvenstoeterij staan doorlopend enkele talentvolle, goed geschoolde paarden te koop. Het betreft paarden uit de eigen opleiding zoals hiervoor omschreven of het zijn paarden die door andere eigenaren ter verkoop bij de stoeterij gebracht zijn. Deze paarden zijn allemaal klinisch en röntgenologisch gekeurd. We beginnen met de jongste twee merries. Dit zijn de hiervoor genoemde merries Helga en Hilke, de spring gericht gefokte merries die ook veel aanleg als dressuur paard hebben.

Helga


Helga (30/05/2012) is een bruine merrie (Q.Breitling/Vancouver/Indoctro/Goodwill).
Ze is mooi van type, ze heeft een stokmaat van 1.56 m, ze kan goed lopen en ze kan goed springen. Het is een merrie met veel energie en een echte knuffelaar. Ze is zadel mak en ze is klaar om met een jonge ruiter/amazone aan een al of niet gecombineerde spring/dressuur carrière te beginnen. Ook voor de eventing zou ze zeer geschikt zijn.

Hilke


Hilke (01/04/2012) is een bruine merrie (Q.Breitling/Indoctro/Goodwill/Equador). Hilke is mooi van type ze heeft een stokmaat van 1.65 m,en ze is een bovengemiddeld goed spring paard. Ze is goed afgericht en doorgereden. Ze wordt op dit moment door Tijn Vulders uitgebracht in het B springen.

De vraagprijs voor Hilke is in nader overleg te bepalen.

Erika


Erika (05/06/2009) is een hele mooie grote merrie ( Apache/Metall/Inspekteur/Saluut), met een stokmaat van maar liefst 1.75 m. Ze heeft het PROK certificaat. Ze is Z2 geklasseerd. Ze heeft een indrukwekkende stoere uitstraling en ze heeft de aanleg voor een verdere dressuur ontwikkeling bij een eveneens stoere ruiter/amazone.

VERKOCHT.

Don't Worry


Don't Worry (13/03/2007) DW genaamd, is een zwartbruine ruin (Diamond Hit(Don Schufro/Ramino/Weltas)/Londonderry/Weltmeyer/Gambler’s Cup xx) met een stokmaat van 1.70 m. Hij wordt door Charlotte uitgebracht in het ZZ zwaar. DW is een royaal bewegend paard die met veel uitstraling en schwung door de baan gaat. DW heeft de aanleg en de mogelijkheden voor de zware tour.

VERKOCHT.